Graag stellen wij ons voor

Frank van Heck Directeur/Eigenaar

Getrouwd met Thea, twee dochters; Linde en Marit. In mijn vrije tijd maak ik graag muziek. Koken is ook een hobby.

Henriëtte Hanegraaf Commercieel Ondersteuner

Mijn naam is Henriëtte Hanegraaf en sinds 1 juli 2002 werkzaam bij van Heck Assurantiën.

Ik ben sinds mensenheugenis getrouwd met Peter Hanegraaf en samen hebben wij 2 kinderen. Inmiddels zijn we ook de trotse grootouders van 2 kleindochters.

In mijn vrije tijd wandel en fiets ik graag (we doen hierbij menig terras aan) en ben veel in onze tuin te vinden.

Kim van Zutphen Commercieel Ondersteuner

Mijn naam is Kim van Zutphen, ik woon samen met mijn vriend in Heesch en wij hebben twee kinderen. Sinds 2015 ben ik werkzaam bij van Heck Assurantiën waar ik met heel veel plezier werk. Mijn hobby’s zijn winkelen en wandelen en ga graag leuke dingen ondernemen met de kinderen.

Rob van Heugten Directeur/Eigenaar

Mijn naam is Rob van Heugten, als allround assurantiekantoor is voor mij het aanbieden van bankzaken een sterk fundament van totale dienstverlening. Met levenservaring in de financiële wereld is het voor mij top om een klant van A tot Z advies te kunnen geven. Een klant is voor mij geen rekeningnummer maar een vriend. Bekende gezichten, een lage drempel voor de klant en een zo duidelijk mogelijke communicatie.

Joep van Heugten Commercieel Ondersteuner

Mijn naam is Joep van Heugten, geboren en getogen in het mooie Heesch. 19 jaar oud en sinds 1 januari werkzaam bij Van Heugten Verzekerd en Het Rode Huis Bankzaken. Met een afgeronde MBO en een lopende HBO-studie in Business Management, ben ik breed opgeleid en commercieel voorbereid. Voor mij is het een voldoening om 100% de behoefte van de klant te vervullen. In staat om door bochten te wringen en een passende oplossing voor de klant te creëren. Ik werk daarom niet alleen met plezier vóór u, maar ook graag mét u.